Automatisering

Telefonie en internet

Telefonie en internet

Wij kunnen voor u uw telefonie en internet regelen. U kunt zelf kiezen hoeveel telefoonlijnen en nummers u wilt hebben, wij leveren de toestellen en sluiten alles voor u aan. U kunt eventueel ook een eigen faxlijn krijgen of gebruik maken van het algemene faxnummer. Tevens bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van ADSL of onze glasvezel verbinding, wij regelen alles voor u inclusief modem en bekabeling. U betaalt eenmalig aansluitkosten en maandelijks abonnementsgeld.

Werken op afstand

Werken op afstand

U heeft de mogelijkheid gebruik te maken van onze server, u heeft zo de beschikking over een professioneel netwerk zonder daarvoor een dure investering te moeten doen. U krijgt uw eigen domeinnaam met beveiligde mappen en bestanden dat alleen voor u toegankelijk is. Van deze bestanden wordt iedere avond een back-up gemaakt, zodat u nooit iets kwijt zult raken. Het is ook mogelijk thuis te werken via een beveiligde VPN verbinding of met Remote Desktop.

ICT-ondersteuning

ICT-ondersteuning

Wij ondersteunen u bij al uw computer-, netwerk-, internet- en softwareproblemen, indien nodig zelfs op locatie. Ook uw e-mail en website kunnen wij hosten, u kunt één of meerdere websites registreren en krijgt daar de bijbehorende emailadressen bij. Wij maken de website voor u, eventueel met behulp van een Content Management Systeem, zodat u zelf de inhoud kan wijzigen. Op deze manier heeft uw bedrijf voor geringe kosten een professionele uitstraling.