Flexibel Huren

Flexibele voorwaarden

Flexibele voorwaarden

BedrijvenCentrum de Bouwkamp biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid kantoorruimte te huren tegen flexibele voorwaarden. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een uitgebreid aanbod van aanvullende diensten en faciliteiten. Kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 15 m2 tot 100 m2.

Huren voor langere periode

Huren voor langere periode

U kunt een ruimte huren voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de door u gehuurde ruimte. Een bedrijvencentrum betekent niet alleen een zorgeloze en professionele huisvesting, maar biedt u ook een informele ontmoetingsplaats met andere ondernemers uit de regio. Dit zorgt er voor dat u uw netwerk aanzienlijk kunt uitbreiden.

Huren voor kortere periodes

Huren voor kortere periodes

De vergaderruimtes kunnen ook voor kortere periodes gehuurd worden, dit kan al vanaf enkele uren tot enkele weken. Uw gasten worden verwelkomd bij de receptie en ook koffie en thee wordt verzorgd. Tevens kunt u gebruik maken van ons Wifi-netwerk. Het is ook mogelijk bij tijdelijke huur tegen betaling gebruik te maken van onze aanvullende diensten en faciliteiten.