Diensten

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

BedrijvenCentrum de Bouwkamp beschikt over uitgebreide voorzieningen en diensten, zodat u zich kan richten op uw eigen onderneming. Dit maakt ondernemen in het bedrijvencentrum, voor zowel startende als ervaren ondernemers, zeer aantrekkelijk.

Telefonie

Telefonie

U kunt uw telefoonverkeer zelf afhandelen of af laten handelen door onze receptie. Zij nemen de inkomende gesprekken aan en verbinden deze aan u door of zij nemen een boodschap voor u aan. Hierin zijn verschillende mogelijkheden: de receptie neemt altijd de telefoon aan, ze neemt aan bij geen gehoor (na drie keer overgaan wordt er dan automatisch doorgeschakeld naar de receptie) of de receptie neemt aan op afgesproken tijden.

Secretariële werkzaamheden

Secretariële werkzaamheden

De receptie kan voor u diverse secretariële werkzaamheden verrichten zoals typewerk, de verzorging van mailings, inbinden en kopiëren en scannen . Ook kunnen zij voor u de post verzorgen met betrekking tot aangetekende brieven, frankeren en bezorging. Alle poststukken die voor 16:30 uur bij de receptie worden afgegeven, worden op tijd afgeleverd bij het postkantoor voor de zending van die dag.